Podej si přihlášku
Podej si přihlášku
PODEJTE SI PŘIHLÁŠKU
Sběr přihlášek pro mobility v zimním semestru 2025/2026
ukončen k 31. 10. 2024
Návod pro studenty, jak si podat přihlášku ke stažení zde.
Video návod - jak si podat přihlášku v onlince zde.
Další informace jsou k dispozici zde.
Upozornění
Přihlášky obsahující motivační dopisy vygenerované prostřednictvím umělé inteligence budou z výběrového řízení automaticky vyřazeny.
Náležitosti přihlášky
Kritéria výběru studentů (zde)
1. Před podáním přihlášky v jednom sloučeném pdf je nutná registrace na:
2. Přihláška se všemi povinnými přílohami se odevzdává elektronicky v rektorátní aplikaci.
V jednom výběrovém řízení můžete odevzdat 2 meziuniverzitní a 2 mezifakultní přihlášky.
Přihláška obsahuje následující dokumenty v daném pořadí:
- Životopis v angličtině
- Motivační dopis v angličtině (konkretizujte vybranou partnerskou instituci)
- Doporučující dopis od akademika/garanta z FSV UK v angličtině (konkretizujte vybranou partnerskou instituci)
- Informace o studijních výsledcích ze současného studia na FSV, v případě studentů prvních ročníků dodejte předchozí studijní výsledky
- Konkrétní studijní plán v angličtině (neplatí pro jarní a letní školy), jedná se o seznam předmětů, které plánujete na zahraniční škole absolvovat, není závazný
- Potvrzení o jazykové způsobilosti (jazykový certifikát nebo potvrzení z Centra jazykové přípravy)
- Souhlas se zpracováním osobních údajů (ke každé přihlášce)
- Kopie pasu (zkontrolujte si požadavky pro platnost pasu do konkrétní země)
UPOZORNĚNÍ: Pokud chcete vyjet v rámci doktorského studia, je potřeba doložit předběžný příslib přijetí od pedagoga z partnerské univerzity!
Po odevzdání přihlášek ve WebApps zašlete informační e-mail na studyabroad@fsv.cuni.cz a zahrňte:
- konkrétní univerzity
- prioritní a sekundární volbu
Podrobná kritéria hodnocení studentů jsou k dispozici zde.
Kontakt
V případě dotazů či nejasností technického rázu využijte helpdesk aplikace, v ostatních případech pište Marii Stanovské na studyabroad@fsv.cuni.cz.